Give Back Friday 2020 - Succes I Veterinær Praksis

Give Back Friday 2020 – Succes I Veterinær Praksis

Give Back Friday 2020

Give Back Friday! – og så skal vi vel have rabat, eller hva’?

I dag kan du gøre noget godt for dig selv OG for andre! …uden at få rabat.

Rabat?

Det har jeg en lille krølle på. Hæng på, skal du høre hvordan du kan gøre noget godt for dig selv og for andre på samme tid.

Jeg har det nemlig lidt stramt med den her forbrugerfest. Jeg kan også lide at få ting med rabat, men der er ikke rabat på kurserne.

Det er der tre grunde til.

1.

For det første mister kurserne ikke værdi ligesom en laptop eller et tv gør. Faktisk bliver kurserne mere værd over tid efterhånden som der kommer flere kurser til og vi er begyndt at tilføje protokoller.

2.

For det andet er det ikke fair overfor dine kollegaer, som allerede er medlemmer. Hvorfor skal du pludselig have rabat for det samme som de har betalt fuld pris for.

3.

For det tredje så er kurserne på hjemmesiden allerede billigere end noget andet kursus du kan få i Danmark.

 

Tilmeld dig kurserne i dag her…

 

Giv dit abonnement til velgørenhed

Det koster 236 (plus moms) – det svarer til lige under 3000 for et år (plus moms). Det for du 6 kurser, du får protokoller og de kan se det igen så ofte du har brug for. Vis mig noget andet sted du kan få faglige 6 kurser til den pris.

Så derfor har jeg besluttet at ALLE medlemskaber, der bliver købt og betalt i dag giver jeg det fulde beløb videre. Ikke kun overskuddet, men det fulde beløb selvom jeg har udgifter på det.

Så altså hvis du køber adgang til kurserne i dag, giver jeg det fulde beløb videre via en organisation, der hedder KIVA.

Med KIVA giver man lån til små iværksættere rund om i verden.

Jeg ved at flere af jer har egen klinik og dermed også er iværksættere. Pengene gives som rentefrie lån og da man kan regne med at få 50-80 % tilbage igen kan de gå videre og gavne andre bagefter.

Du skal så være opmærksom på at når du tilmelder dig, er du på abonnement så systemet rækker penge igen om en måned. Vil du ikke være med, skal du bare huske at melde dig fra igen – det an du gøres med dags varsel.

 

Klik her for at tilmelde dig kurserne i dag…

Vi ses.

/Søren

Nyhedsbrev for dyrlæger

Avanceret faglig viden, fakta-ark og inspiration til dyrlæger, der vil udvikle sig uden at det bliver på bekostning af familien og tiden med patienterne i klinikken. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få: - Interviews med fag-eksperter - Hurtige fiduser til en mere effektiv hverdag - Inspirerende historier fra andre dyrlæger som os

X