Sitet er online

Sitet er online

Juni 2015

Jeg har haft den her ide i lang tid. Eller rettere: Jeg har haft flere ideer, og de ældste er flere år gamle. Jeg har bare ikke vidst hvad jeg skulle med dem. Sidste år gik det så op for mig, hvordan de ideer skulle hænge sammen og blive til én.

Nu er websitet, hvor det hele skal samles, kommet online: Succes i Veterinær Praksis.dk og jeg er ved at samle ideer ind til det første indhold.

Omdrejningspunktet bliver et nyhedsbrev for dyrlæger, hvor fokus er inspiration, motivation, arbejdsglæde og et fagligt løft. Motoet er: “Sunde patienter, tilfredse klienter og et meningsfyldt arbejdsliv”

Hvis du vil være med, kan du tilmelde dig herunder. Vi starter 1. november. Skriv din mail ind her, så får du besked, når der sker noget.

 

 

De næste skridt bliver at fylde noget indhold på sitet, så du har noget at kigge på når vi starter. Jeg starter lidt i det små, og det bliver spændende at se det tage form.

Lige nu er der meget ar rydde op i og det bliver en udfordring at vælge det bedste og vigtigste ud.

/ Søren

Hvor synes du, at jeg skal starte? Hvad ønsker du dig meste af en online resourcer? Hvad ville du ønske at du kunne søge frem lige nu?

Skriv det i kommentarfeltet herunder.

Nyhedsbrev for dyrlæger

Avanceret faglig viden, fakta-ark og inspiration til dyrlæger, der vil udvikle sig uden at det bliver på bekostning af familien og tiden med patienterne i klinikken. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få: - Interviews med fag-eksperter - Hurtige fiduser til en mere effektiv hverdag - Inspirerende historier fra andre dyrlæger som os