Top 10 mest populære podcasts i 2016

Top 10 mest populære podcasts i 2016

top10 podcasts på succes i veterinær praksis i 2016

I 2016 blev podcasten 1 år gammel. Det var også det første kalenderår, hvor podcasten udkom efter regelmæssigt skema. I alt udkom der 29 podcasts i 2016.

Jeg ved at listen kan være lidt uretfærdig, da både podcasten om Addison og den om MCV og MCHC-værdier er meget populære, men de har kun været offentliggjort i kort tid. De udkom sidst på året og de andre har altså haft længere tid til at samle downloads.

Men her er altså listen over de mest downloadede podcasts i 2016

 

10: Arbejdsglæde giver bundlinie – Interview med Niels Nygaard, statsaut. Revisor

I denne podcast deler revisor Niels Nygaard, hvad der er absolut vigtigt for at få en god bundlinie. Pointen overrasker mig en del (og så alligevel ikke), som du måske kan høre i interviewet. Pointen er måske ikke så overraskende, når man tænker over det, men du kan i hvert fald høre hele podcasten med overraskelsen her…

>> www.SuccesIVetPraksis.dk/10

 

 

9: Pelsforandringer hos hunde efter neutralisation med Sofie Janniche

Denne podcast svarer på et spørgsmål, som vi rigtig tit for stillet i klinikken. Du har måske allerede en fornemmelse af, hvad Sofies speciale viste, men nu er der i hvert fald dokumentation og nogle konkrete tal, vi kan vise til ejerne.

>> www.SuccesIVetPraksis.dk/24

 

 

8: Om at brænde ud – interview med Anja Bisgaard Engelund

Podcast nr. 13 er en meget personlig historie fra Anja. Hun har været gået ned med stress og fortæller en utroligt vigtig historie om hvordan det føles indefra. Som du måske kan høre i interviewet, har jeg kun lidt viden om stress – og jeg er ikke den eneste. Blandt andet derfor er Anjas historie særlig vigtig og det er ikke overraskende at netop hun er med på top 10.

>> www.SuccesIVetPraksis.dk/13

 

 

7: Hemmeligheden bag at blive kaldt til samtale – interview med Simon Vølund

Emnet for podcast nr. 11 er noget, der bekymrer rigtig mange her i januar/februar, hvor rigtig mange nye dyrlæger kommer ud fra studiet. Din ansøgning skal naturligvis være godt skrevet og dit CV være spændende, men det er noget HELT ANDET Simon trækker frem som det vigtigste. Hør podcast nr. 11 med Simon her…

>> www.SuccesIVetPraksis.dk/11

 

 

6: Livet som livsstilsdyrlæge – Interview med dyrlæge Mette Skov Rasmussen

Mettes podcast, var den allerførste ”rigtige” podcast der udkom. I nr. 1 fortæller jeg om ideen og grunden til overhovedet at lave en podcast. Mettes historie viser en helt anden side af dyrlæge livet end stressede konkurrenceprægede verden, som nogle gange overskygger vores samtaler. Mette har valgt en hel anden tilgang og fortæller sin inspirerende historie her:

>> www.SuccesIVetPraksis.dk/2

 

 

5: Smertestillende til kaniner med dyrlæge Michelle Kischinovsky

Denne podcast blev til efter en pludselig indskydelse. En samtale i Facebookgruppen for dyrlæger og andet godtfolk viste en helt enorm interesse for smertebehandling af kaniner. Eller rettere interessen for at gøre det rigtigt. Michelle leverer en virkelig god og meget hjælpsom podcast her:

>> www.SuccesIVetPraksis.dk/12

 

 

4: Otitis externa. Effektiv identifikation uden ekstra kons-tid med Dyrlæge Rikke Nyeman Hansen

Hvilken ørerens skal du bruge? Hvor kommer otit’en fra? Hvad skal vi sige til ejeren? Spørgsmålene er mange og derfor er det heller ikke overraskende at podcasten med Rikke om otitis er en af de mest populære. Rikke gør systematisk frem og der er mange gode guldkorn i podcast nr. 8:

>> www.SuccesIVetPraksis.dk/8

 

 

3: Få ro på kløen med Mette Schjærff, dyrlæge, CertVD, PhD

få ro på kløen hos hunde med foder allergi og/eller atopi med dyrlæge phd mette schjærff

Hvis du vil have et godt overblik over kløende hudpatienter og vide noget om, hvordan du skal gribe dem an, er en rigtig god podcast til dig her. Mettes podcast ligger nr. 3 af en god grund. Indholdet er nemlig virkelig solidt og svarer til hvad du ville få i et regulært kursus. Lyt til Mettes podcast om kløe her:

>> www.SuccesIVetPraksis.dk/25

 

 

2: Angiostrongylus vasorum. Diagnose og behandling – med Jakob Willesen, dyrlæge, PhD

behandling af angiostrongylus vasorum fransk hjerteorm billede af jakob willesen

Hvis der er nogen, der har styr på hjerteorm, må det være Jakob. Vi havde en periode med rigtig mange hjerteorm over hele landet. Medierne fangede den også, og det gjorde ikke interessen mindre. I slutningen af podcasten går vi desuden igennem en håndfuld kliniske cases, og diskutere om en test for Angiostrongylus er relevant eller ej. Jakob levere desuden både sin protokol og alternative muligheder i både behandling og støtteterapi.

>> www.SuccesIVetPraksis.dk/19

 

 

1: Mislyd på hjertet ved vaccination …og hvad så? – med Mette Rønn-Landbo

mislyd på hjertet hos hund og kat ved vaccination dyrlæge fra echo gruppen mette rønn landbo

Mette er virkelig behagelig at snakke med og lytte til, og over 500 downloads viser, at jeg ikke er det eneste, der synes det. Hun ser et hav af hjertepatienter og hjælper os her igennem de diagnostiske mistanker og hvordan vi kan bedre kan snakke med ejeren. Hun har desuden et helt konkret bud på hvad ejeren kan være opmærksom på hjemme og hvordan vi som dyrlæger kan holde snor i hjertepatienterne – uden ultralydsskanning. Hør hendes forklaring her:

>> www.SuccesIVetPraksis.dk/20

 

Det var så de 10 mest dowloadede podcasts i 2016. Hvilken podcast er din favorit? Var den på listen?

/Søren

 

 

Nyhedsbrev for dyrlæger

Avanceret faglig viden, fakta-ark og inspiration til dyrlæger, der vil udvikle sig uden at det bliver på bekostning af familien og tiden med patienterne i klinikken. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få: - Interviews med fag-eksperter - Hurtige fiduser til en mere effektiv hverdag - Inspirerende historier fra andre dyrlæger som os

X