Give Back Friday – fredag d. 24. november 2023

Give Back Friday – fredag d. 24. november 2023

Jeg giver ikke rabat på kurserne. ...vi giver pengene væk i stedet.

 Det hedder Give Back Friday.

Start kursus

 

Fordele ved online kurser på succes i veterinær praksis6 kurser

Pakken indeholder 6 kurser i hver deres kliniske færdighed. Der er desuden optagelser af flere møder med relevante cases. Du får adgang til det hele, når du bliver medlem.

Fordele ved online kurser på succes i veterinær praksis

Tjeklister og downloads

Der følger mindst ét PDF-download med til hvert kursus, så du har noget at støtte dig til i klinikken. Kurserne fokusere på praktisk anvendelse og du skal have et redskab og en liste at støtte dig til.

Fordele ved online kurser på succes i veterinær praksis

Studiegrupper

Du skal ikke lære alene. Du vil helt sikkert løbe ind i nye og spændende cases, du muligvis ellers ikke ville have opdaget. Derfor er det vigtigt at du ikke føler dig overladt til dig selv. Vi har et godt fællesskab, du får adgang til, hvor vi hjælper hinanden med at blive bedre.

Videoen fra 2020 med baggrunden for Give Back Friday

Jeg har en lille krølle på det med at give rabat. Hæng på, skal du høre hvordan du kan gøre noget godt for dig selv og for andre på samme tid.

Jeg har det nemlig lidt stramt med den her forbrugerfest. Jeg kan også lide at få ting med rabat, men der er ikke rabat på kurserne.

Det er der tre grunde til.

  1. 1
    For det første mister kurserne ikke værdi ligesom en laptop eller et tv gør. Faktisk bliver kurserne mere værd over tid efterhånden som der kommer flere kurser til og vi er begyndt at tilføje protokoller.
  2. 2
    For det andet er det ikke fair overfor dine kollegaer, som allerede er medlemmer. Hvorfor skal du pludselig have rabat for det samme som de har betalt fuld pris for.
  3. 3
    For det tredje så er kurserne på hjemmesiden allerede billigere end noget andet kursus du kan få i Danmark.

Giv dit abonnement til velgørenhed

Det koster 236 (plus moms) – det svarer til lige under 3000 for et år (plus moms). Det for du 6 kurser, du får protokoller og de kan se det igen så ofte du har brug for. Vis mig noget andet sted du kan få faglige 6 kurser til den pris.

Så derfor har jeg besluttet at ALLE medlemskaber, der bliver købt og betalt i dag giver jeg det fulde beløb videre. Ikke kun overskuddet, men det fulde beløb selvom jeg har udgifter på det.

Så altså hvis du køber adgang til kurserne i dag, giver jeg det fulde beløb videre via en organisation, der hedder KIVA.

Med KIVA giver man lån til små iværksættere rund om i verden.

Jeg ved at flere af jer har egen klinik og dermed også er iværksættere. Pengene gives som rentefrie lån og da man kan regne med at få 50-80 % tilbage igen kan de gå videre og gavne andre bagefter.

Du skal så være opmærksom på at når du tilmelder dig, er du på abonnement så systemet rækker penge igen om en måned. Vil du ikke være med, skal du bare huske at melde dig fra igen – det an du gøres med dags varsel.

 

Klik her for at tilmelde dig kurserne i dag…