Hvad det indebærer, at være med i en podcast – det hurtige overblik

Hvad det indebærer, at være med i en podcast – det hurtige overblik

Mange dyrlæger vil få glæde af din viden

Jeg har henvendt mig til dig, fordi jeg mener, at du har en specialviden, som andre dyrlæger kan få glæde af.

Du vil få mulighed for at fortælle, hvor du arbejder, og hvad du arbejder med, samt lægger jeg links ind på hjemmesiden, der henviser til dig.


Hvor meget kræver det af dig?

ccc

Lidt om Succes I Veterinær Praksis

Succesivetpraksis.dk er en hjemmeside, der indeholder komprimeret læring med fokus på effektiv anvendelse i klinikker for familiedyr.

Vi skal hele tiden udvikle os fagligt, og klienterne kræver det af os, men hvor finder vi tiden til det?

 Derfor har jeg skabt Succesivetpraksis.dk, hvor dyrlæger, veterinærsygeplejerske og studerende hurtig kan indhente ny viden fra kompetente formidlere gennem podcasts og online kurser.

Hver uge kommer en ny podcast, som dyrlæger kan lytte gratis til, mens de er på farten.

Hvordan foregår det? (det er nemt)

Jeg ringer til dig over Skype eller telefon, når det passer dig – almindelig arbejdstid, tidlig morgen eller aften. Jeg foretrækker Skype, af hensyn til lyden.

Samtalen tager omkring 35-50 min – alt efter hvor meget vi har at snakke om. Det er det, som du forventes at bruge på det, men hvis du har lyst til at forberede dig, så går der selvfølgelig også noget tid med det.

Emnet er fagligt, men formen er ret løs. Jeg holder det mere som en samtale, der kunne have foregået i en frokoststue mellem 2 kollegaer.

Jeg vil kun optage lyden fra vores samtale.

Efter interviewet skriver jeg shownotes til podcasten. Shownotes indeholder det mest væsentlige fra vores samtale f.eks. protokoller, doser, lægemidler mm., og de vil blive vist på hjemmesiden sammen med podcasten.


Headset

Hvor vil podcasten være tilgængelig?

…og hvor ender din viden?

Optagelsen til podcasten bliver lagt på 2 server: LibSyn.com og SoundCloud.com.

LibSyn.com sender links ud til ca. 20 services, hvor folk kan finde podcasts, heriblandt iTunes og Spotify.

SoundCloud.com er en gratis service, hvor man kan lytte til podcasten direkte, men jeg bruger det også til at lægge en afspiller ind på min hjemmeside, som man gratis kan lytte til.

Jeg får desuden skrevet en artikel om det, vi har snakket op. Den artikel lægger jeg på hjemmesiden (succesivetpraksis.dk) sammen med links til optagelsen

Jeg anvender e-mails og Facebook til at trække opmærksomhed til hjemmesiden og iTunes. Facebook er ikke afgørende for at dele podcasten, men blot det sted hvor jeg har godt fat i mit publikum.

De 10 bedmest populære podcast-episoder

…og hvor e

Guide: Sådan lytter du til podcasts

Det med småt

Der vil ikke penge imellem os ved dette interview. Jeg tilbyder ikke af aflønne dig for din tid og tager ikke penge for din eksponering. Vi vil naturligvis tale om dine kompetencer og hvad du kan tilbyde (eksempelvis produkter, bøger eller modtagelse af klienter).

Hvem har rettigheder til indholdet. Du kan få en både redigeret og uredigret version af vores interview, du kan bruge helt som du har lyst. Du er også velkommen bruge dele den skrevne artikel, hvis du referer til hjemmesiden som kilde.

Du er selvfølgelig mere en velkommen til at dele vores interview og opslag på Facebook med dit publikum.

Svarer interviewet på spørgsmål du får ofte, kan du med fordel have en kort forudskrevet tekst liggende med links (din egen hjemmeside eller min) med den uddybbende forklaring i interviewet.

Testimonals fra interviewede


X