Tina True fortæller i den her podcast, hvad hun mener kommunikation i

Succes I Veterinær Praksis-podcasten fokuserer på, at levere fagligt indhold og tips og trick, der kan gøre livet i smårdyrspraksis nemmere og mere spændende. På den måde kan vi sammen løfte et lille hjørne af vores branche.
Jeg er derfor altid på jagt efter kollegaer med en særlig historie og eksperter med specialviden, som dyrlæger og veterinærsygeplejersker kan få glæde af.
Du vil desuden få mulighed for at fortælle, hvad du arbejder med, og jeg lægger et link på hjemmesiden, der henviser tydeligt til dig.
SuccesIVetPraksis.dk er en hjemmeside, der indeholder komprimeret læring med fokus på effektiv anvendelse i klinikker for familiedyr.
Vi skal hele tiden udvikle os fagligt, og klienterne kræver det af os, men hvor finder vi tiden til det?
Derfor har jeg skabt SIVP, hvor dyrlæger, særlig interesserede veterinærsygeplejerske og studerende hurtig kan indhente ny viden fra kompetente formidlere gennem podcasts og online kurser.
Hver uge kommer en ny podcast, som dyrlæger kan lytte gratis til, mens de er på farten.
For at undgår 17 mails frem-og-tilbage, har jeg oprettet en online booking-side. Du kan bare klikke og vælge det tidspunkt, der passer dig.
En podcast er en lydoptagelse som bliver udgivet online og kan høres igennem apps eller på en hjemmeside. Den kan downloades når en lytter ønsker og fungerer altså lidt om Netflix eller HBO gør for film. De fleste podcasts er gratis at få adgang til, selvom der også findes betalingsservices. Stilen in en podcast-optagelse kan variere fra hørespil over velproducerede tema-udsendelser til løsere samtaler i interviewstil.
Der er helt specifikt to grunde til at denne podcast eksisterer:
Optagelsen bliver lagt på en server LibSyn.com hvorfra den bliver delt videre til Spotify, iTunes, Podimo, og andre mindre kendte platforme.
Links til disse steder bliver blandt andet delt via hjemmesiden, Facebook og LinkedIn.
Slettes (eller ændres) optagelsen på LibSyn-serveren, vil den ligeledes blive slettet alle steder.
Foretningsmodellen bag podcasten er grundlæggende den samme som for DVT, Fagmagasinet Dyrlægen og Journalen.
Man udgiver indhold af en kvalitet et udvalgt publikum har glæde af og ønsker at modtage. Samtidig har man så muligheden for at sælge annonceplads.
For SIVP bruges denne plads dog kun til at omtale de online kurser, der ligger på hjemmesiden.
Som ved de nævnte fagblade har den interviewede intet ansvar for eller deltagelse i annonceringen.
Optagelsen foregår som en samtale. Lidt som hvis jeg udfrittede dig overmadpakkerne i frokoststuen.
Det er altså to kollegaer, der snakker sammen om vigtigt emne.
Jeg forventer ikke en præsentation eller et oplæg, der går gennem emne slavisk med alle dets detaljer.
Nogle har dog fundet glæde i at sende mig 3-4 punker, som vi absolut ikke må glemme at tale om.
Vi sætter samlet 50-60 minutter af til samtalen.
Du slutte dig til en lang række af danske og internationale eksperter, men du behøver ikke at være specialist for at kunne dele ud af din viden. Så længe du er vidende på DIT felt, der det tilstrækkeligt.
Podcasten bevæger sig i disse tre områder:
Her er et lille udvalgt af andre, der også har været med i podcasten...
Vi aftaler et sammen et tidspunkt, der passer dig. Jeg har både hverdage, weekenden og aftner på skift på kontoret.
Jeg sender dig et link til Zoom, der også står for optagelsen - jeg bruger KUN lyd-optagelsen. Det kan gøre samtalen mere flydende hvis vi kan se hinanden og tage visuelle cues fra hinanden, men det er altså ikke afgørende for selv optagelsen.
Du kan føre samtalen både fra computer og via Zoom-appen på en telefon.
Hvis du har et headset, vil det typisk give en bedre og "tættere" lyd med mindre rumklang. Det kan eksempevis være et almindelig gamin-headset eller blot dét, der altid følger med nye telefoner.
Efter interviewet får jeg skrevet noter til vores samtale. Disse shownotes indeholder det mest væsentlige fra vores samtale f.eks. protokoller, doser, lægemidler mm., og de vil blive vist på hjemmesiden sammen med podcasten.
Du vil få tilsendt et link til optagelsen (hvor du også kan downloade den) sammen med en kopi af teksten til hjemmesiden inden det hele går live. Skulle du ønske at få noget rettet, klare vi også det nemt - selv hvis det skulle være længe efter udgivelsen.
Hvis du er klar til at aftale en tid med det samme, kan du klikke ind og booke her... (åbner ny fane)
Eksempel på to slags headsets du kan bruge til podcast-interviews
For at undgår 17 mails frem-og-tilbage, har jeg oprettet en online booking-side. Du kan bare klikke og vælge det tidspunkt, der passer dig.
Tina True fortæller i den her podcast, hvad hun mener kommunikation i
Ole Frykman er svensk dyrlæge med speciale i kirurgi og ortopædi. Han
Dyrlæge Iben Meyer har forsket i hvordan vi bedst kunne få et
C-vitaminmangel, tandlidelser og ektoparasitter som skab, pelsmider og lus er hyppige problemer
Hundens egen impulskontrol / selvkontrol er grundlæggende for alt andet arbejde med
Er operation af pyometra hos hund altid den bedste løsnings? Og hvad
Med fokus på de rigtige tal kan økonomistyring blive en fordel for
Leishmania hos hunde kan vise sig som et stort spektrum af sygdomme
Der er ikke noget med småt. Det er trods alt vigtigere for mig, at vi kan bevare samarbejde og kontakten end at få udgivet podcasten. Skulle der blive noget, så taler vi om det.
Der vil ikke være penge imellem os ved dette interview. Jeg tilbyder ikke af aflønne dig for din tid, og tager heller ikke penge for din eksponering. Vi vil naturligvis tale om dine kompetencer og hvad du kan tilbyde (eksempelvis produkter, bøger eller modtagelse af klienter).
Hvem har begge lige rettigheder til optagelsen. Du kan få en både redigeret og uredigeret version af vores samtale, som du kan bruge helt som du har lyst. Jeg hjælper dig gerne med at få den udgivet på andre platforme, hvis du skulle ønske. Du er også meget velkommen bruge dele den skrevne artikel, hvis du referer til hjemmesiden som kilde.
Du er selvfølgelig mere en velkommen til at dele link til vores interview i opslag på Facebook, i grupper, på LinkedIn eller hvor du finder det relevant.
Svarer interviewet på spørgsmål, du får ofte, kan du med fordel have en kort forudskrevet tekst liggende med links (din egen hjemmeside eller min) så du nemt kan henvise til den uddybbende forklaring i interviewet.
For at undgår 17 mails frem-og-tilbage, har jeg oprettet en online booking-side. Du kan bare klikke og vælge det tidspunkt, der passer dig.