Nyhedsbrev For Dyrlæger OLD

Nyhedsbrev For Dyrlæger OLD

Nyhedsbrev for dyrlæger med interesse for familiedyr

Sunde patienter, tilfredse klienter og et meningsfyldt arbejdsliv

 

 

Kom og vær med.

Succes I Veterinær Praksis’ Nyhedsbrev For Dyrlæger er for alle, der vil vide mere, og som vil være med til at hjælpe andre.

 

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

  • Interviews med fag-eksperter
  • Hurtige fidusser til en mere effektiv hverdag
  • Inspirerende historier fra andre dyrlæger som os
  • Hjælp og støtte til karierren

 


 

Min mission er at hjælpe danske dyrlæger med at blive bedre et skridt ad gangen. Jeg vil gøre det nemt for os at dele vores erfaringer med hinanden. Vi har så mange faglige kompetencer, og vi kan hjælpe hinanden med at blive bedre dyrlæger.

 

 

De sidste 4-5 år har vi hjulpet hinanden på Facebook, hvor dyrlæger som dig er kommet med netop deres ekspertviden. Det pakker jeg nu ind i et let spiseligt format.

 

Hvad kan du vente dig? Den første tid sender jeg en mail ca. hver til hveranden uge. Jeg interviewer interessante mennesker med en historie at fortælle og taler med eksperter, der kan lære os noget om deres felt. Til hver interview hører en artikel og når jeg har nok, samler jeg det til en serie i et online læringsforløb. Alt det skal jeg nok fortælle mere om.

Jeg har også brug for din hjælp. Det her Nyhedsbrev For Dyrlæger vil kun skabe værdi for os, hvis vi er sammen om det.

Nogle ønsker ikke at dele deres erfaringer, tanker eller små fifs med os andre. De er måske bange for, at andre skal snuppe de gode ideer og blive bedre end dem selv.

Denne mailliste er ikke for dem.

Den er kun for os, der vil dele. I de første mails vil jeg spørge om hvilke emner du har mest brug for at vide noget om, hvilke eksperter du vil høre fra, og hvordan jeg bedst kan servere det for dig.

 

 

Hvad får du ud af at være med? De næste mails kommer til at handle om de endokrine lidelser Addison’s og Hyperthyroidisme. Vi skal også snakke om anæmi og litteratursøgning.

Derfra skriver jeg om motivation i hverdagen, om hvordan vi kan holde en bedre konsultation og give os en bedre arbejdsdag med et højt fagligt niveau.

 

 

Det er let at være med. Og så er det gratis. Du skal bare skrive dit navn og din mail i feltet her. Hvis ikke indholdet svarer til dine forventninger kan du nemt afmelde igen. Det kan du gøre med et enkelt klik nederst i alle mine mails. Jeg vil anbefale dig at bruge en mail, du læser på din telefon. Der vil nemlig også være nogle lyd-interviews, der er lettest at lytte til der – men du bestemmer helt selv.

 

dyrlæge søren drimer pejstrup - nyhedsbrev for dyrlæger

Vi skrives ved.
Venlig hilsen Søren Drimer Pejstrup

Dyrlæge og hjemmesidebygger

 

 

.

 

Nyhedsbrev For Dyrlæger og min første større brøler som dyrlæge