Status epilepticus: Optimering til behandlingssucces med praktiske strategier i almen praksis

Protokol til anfaldskontrol med fokus på både korttidsvirkende og langtidsvirkende epilepsimedicin

Maja Allpass - Fagdyrlæge & master studerende i veterinær nerologi

Torsdag d. 22. juni kl 19.00

19.00: Status epilepticus: Optimering til behandlingssucces


20.00: Kort om Succes I Veterinær Praksis


20.06: QnA

07
Days
13
Hours
45
Minutes
27
Seconds

Enter your name and email to reserve your seat!

Ved at tilmelde dig bekræfter du, at du er en veterinær professionel, der i henhold til gældende lovgivning har tilladelse til at modtage medicinske produktinformationer. Webinaret og e-mails indeholder produktrelateret information fra Succes I Vet Praksis.

Informationen (3-4 e-mails) vil omfatte webinaret, optagelsen heraf, produktinformation samt andre relevante oplysninger vedrørende webinaret. Du vil også modtage information om kommende webinarer.

Dine oplysninger er sikre i henhold til vores fortrolighedspolitik.

"

Maja er en erfaren dyrlæge med en passion for veterinær neurologi. Hun blev færdiguddannet i 2013 og har siden da primært arbejdet på større henvisningshospitaler. For nylig har hun tilbragt 3 år på neurologisk afdeling ved Universitetshospitalet for Familiedyr, og i september 2021 startede hun på AniCura Holbæk Dyrehospital.

Majas erfaring dækker både skadestuearbejde, medicin og kirurgi, men hendes primære interesse ligger inden for veterinær neurologi. Hun er i gang med at afslutte sin fagdyrlægeuddannelse, som forventes afsluttet i efteråret 2021. Efter dette vil hun fortsætte med at specialisere sig i neurologi gennem en masteruddannelse.

Maja er engageret i at levere den bedst mulige pleje og behandling til sine dyrepatienter. Hendes kombination af bred erfaring og specialisering i neurologi gør hende til en værdifuld ressource inden for sit felt. Hun er dedikeret til at holde sig opdateret med den nyeste viden og praksis inden for veterinær neurologi for at sikre den bedst mulige behandling til sine patienter.


Maja Allpass - Fagdyrlæge og master studerende i veterinær nerologi

Dyrlæge Maja Allpass

Dyrlæge Maja Allpass

© 2024 by Succes I Vet Praksis | Disclaimer