Om projektet

Om projektet

Velkommen til Succes i Veterinær Praksis.

Jeg håber du har en fantastisk dag!

 

At få enderne til at mødes

Som dyrlæger i smådyrspraksis må vi nogle gange kæmpe for at få enderne til at mødes. De konstante krav på vores tid, krav om at kommunikere bedre, være mere medfølende og samtidig skulle udvikle os fagligt trækker konstant i os fra alle sider.

I et marked med stigende konkurrence og en branche, som aldrig før har været i så stærk udvikling, skal vi nu også bruge vores dyrebare tid på online markedsføring og håndtering af sociale medier med en god Facebookstrategi.

På samme tid ønsker vi at holde vores mentale balance og være glade med overskud af energi til familie og venner.

Men der er en god ting: Du har allerede, det du behøver!

Vi kan altid udvide vores viden og færdigheder, men du har allerede hvad der skal til for at blive succesfuld i dit liv. Uanset hvad det betyder for dig. Vi skal bare have nogen til at vise os, hvad vi skal fokusere vores energi på.

 

dyrlæge søren drimer pejstrup siger velkommen på seminar for dyrlæger i 2016

 

Stræben efter succes i livet

Jeg stræber efter at finde et svar på, hvad der kan gøre os til succesfulde dyrlæger. Dette er ikke en blog om personlig udvikling, så jeg kan ikke hjælpe dig med dit privatliv, men jeg ved også, at succes kræver balance. Vi kan ikke have succes det ene sted, uden også at have det det andet sted.

Vi definerer alle vores succes forskelligt, men for familiedyrsdyrlæger vil det sikkert være noget i stil med:

“Sunde patienter, tilfredse klienter og et meningsfyldt arbejdsliv”

Og hvis du er selvstændig eller medejer på en klinik, vil du måske tilføje: ”en blomstrende virksomhed”.

Men der kommer ingen og giver det til dig. Du må være proaktiv og skabe det for dig selv.

Klik her hvis du vil være en del af succes-fællesskabet og være med på rejsen imod følelsen af succes og oveskud…

 

dyrlæge søren drimer pejstrup og hans sønner Bertil og Anton

 

Min historie

Jeg er langt fra perfekt, og jeg ser ikke mig selv som specielt succesfuld. Jeg har meget lykke i mit liv, men jeg har bestemt ikke nogen færdigbagt opskrift på succes.

Kort tid efter at jeg startede som assistent i 2008, begik jeg en stor brøler. Dem har jeg selvfølgelig nogle stykker af ligesom alle andre, men den her kan jeg huske. Patienten stikker nemlig ud og satte nogle tanker i gang.

Patienten var en yngre fransk bulldog med nogle skaldede pletter i hovedet. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle kigge efter, så jeg plukkede nogle hår ud for at se på dem under mikroskop.

 

billede af demodex hårsækmider hos fransk bulldog blanding

(billedet her er fra en blandingshund, jeg har set siden den gang og altså ikke den franske bulldog, jeg fortæller om i historien)

 

Blind høne finder også korn, og jeg fandt ganske rigtig hårsækmider (ikke så overraskende for huddyrlæger, men for mig var det dengang et win).

Selvtilfreds gik jeg tilbage til ejeren og overleverede en præcis diagnose. Det gik også fint, og jeg havde sågar et forslag til en behandling.

Jeg var dog ikke så godt forberedt på bygen af spørgsmål, der mødte mig: Hvor længe varer det? Er det farligt? Er det arveligt? Smitter det?

Især det sidste spørgsmål kan jeg huske, for jeg mente at kunne huske, at de vist nok smittede og opførte sig lidt som lopper. Det gør de ikke. Overhovedet ikke!

Dagen efter faldt der brænde ned. Ejeren havde været hjemme og læse op på emnet og vidste nu mere, end jeg gjorde. Chefen måtte holde for, og jeg måtte give en uforbeholden undskyldning. Det føler jeg mig nu heller ikke for god til, når jeg har jokket i spinaten, men oplevelsen sved.

Det skræmte mig, for jeg troede rent faktisk, at jeg huskede rigtig, og nu kunne jeg pludselig ikke stole på min hukommelse mere.

For det andet var det ekstremt ubehageligt at stå i en situation, hvor jeg ikke følte mig tilstrækkelig, gerne ville leve op til noget, jeg ikke kunne, og føle at min præstation var langt under, hvad jeg selv ville.

 

 

 

Hvad gør vi så ved det?

Når nu det ikke er muligt altid er være succesfuld, altid stille de rigtige spørgsmål og altid lave de rigtige undersøgelser, hvad gør vi så?

Før det første skal faglig viden være mere tilgængelig på flere platforme, sådan at alles forskellige måde at lære på bliver tilgodeset.

For det andet har vi brug for tjeklister og arbejdsark, så vi kan få svar på de rigtige spørgsmål i de relevante situationer. Vi behøver ikke alle være eksperter i hudpatienter, men det skal være muligt for os, der ikke nødvendigvis ved, hvad vi skal se efter, eller hvad vi skal spørge om.

Vi skal med andre ord ikke alle opfinde den samme problemorienterede tilgang i hver konsultation.

Så kom med på opdagelsesrejsen imod målet om at være en dyrlæge med sunde patienter, tilfredse klienter og et meningsfyldt arbejdsliv.

 

Tilmeld dig listen og bliv en del af fællesskabet med over 1000 andre og få adgang til alle PDF-guides og tjeklister. Sammen med de nyeste opdates får du også en samling smarte fiduser, der kan gøre dig mere effektiv i klinikken.

 


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

  • Interviews med fag-eksperter
  • Hurtige fidusser til en mere effektiv hverdag
  • Inspirerende historier fra andre dyrlæger som os
  • Hjælp og støtte til karierren


 

Populært indhold

Du kan også starte ud med noget af det mest populære indhold her på siden:

 

SuccesIVetPraksis og SpørgDyrlægen

ved dyrlæge Søren Drimer Pejstrup

Lyøvænget 66

5500 Middelfart

 

CVR: 33817681

 

M: soren@succesivetpraksis.dk

T: 23 25 32 71

FB: https://www.facebook.com/SIVPvet/

LI: https://dk.linkedin.com/in/dyrlaegesorendrimerpejstrup

 

/Søren