Nyhedsbrev for dyrlæger med interesse for familiedyr

 

Nyhedsbrev For Dyrlæger

Avanceret faglig viden, fakta-ark og inspiration til dyrlæger, der vil udvikle sig uden at det bliver på bekostning af familien og tiden med patienterne i klinikken.

 

“Jeg synes at det er nogle rigtig fine nyhedsbreve med podcasts. Det er opløftende at få viden fra nogle af de aller dygtigste inden for vores fag.”

Jacob Mortensen

“Det er bare SÅ fedt med nyhedsbreve om specifikke sygdomme, diagnostik osv. Jeg håber, der kommer mange flere! “

Sofie Kromann

 

PROTOKOLLER


Interviews hvor vores fag-eksperter deler deres viden.

UDVIKLING


Hurtige fidusser til en mere effektiv hverdag.

INSPIRATION


Inspirerende historier fra andre dyrlæger som os.

 

Sunde patienter, tilfredse klienter og et meningsfyldt arbejdsliv

 

Min mission er at hjælpe danske dyrlæger med at blive bedre et skridt ad gangen. Vi har så mange faglige kompetencer, og vi kan hjælpe hinanden med at blive bedre dyrlæger.

De sidste mange år har vi hjulpet hinanden på Facebook, hvor dyrlæger som dig er kommet med netop deres ekspertviden. Det pakker jeg nu ind i et let spiseligt format.

 

Hvad kan du vente dig?

Den første tid sender jeg en mail ca. hver uge. Jeg interviewer interessante mennesker med en historie at fortælle og taler med eksperter, der kan lære os noget om deres felt. Til hver interview hører en artikel og når jeg har nok, samler jeg det til en serie i et online kursusforløb. Alt det skal jeg nok fortælle mere om.

Jeg har også brug for din hjælp. Det her Nyhedsbrev For Dyrlæger vil kun skabe værdi for os, hvis vi er sammen om det.

På et tidspunkt vil jeg gerne høre fra dig. hvad du slås med og hvordan jeg bedst kan hjælpe. Har du protokoller eller en særlig viden vi andre kan have glæde af, hjælper jeg også gerne med at få det bragt videre.

 

Hvad får du ud af at være med?

Mange er allerede kommet med forslag, så de indholdet til nogle af de første mails har allerede taget form. De kommer til at handle om livet som travl dyrlæge, noget om at være selvstændig og faglig om endokrine lidelser.

Jeg har også samlet en del hurtige tjeklister og PDF-guides. Dem sender jeg også til dig, hvis du vil være med på listen.

 

Det er let at være med

Og så er det gratis. Du skal bare skrive dit navn og din mail i feltet her. Hvis ikke indholdet svarer til dine forventninger kan du nemt afmelde igen. Det kan du gøre med et enkelt klik nederst i alle mine mails. Jeg vil anbefale dig at bruge en mail, du læser på din telefon. Der vil nemlig også være nogle lyd-interviews, der er lettest at lytte til der – men du bestemmer helt selv.

dyrlæge søren drimer pejstrup - nyhedsbrev for dyrlæger

Vi skrives ved.

Venlig hilsen Søren Drimer Pejstrup
Dyrlæge