Zoo-dyr, wild life og humanitært arbejde med Helle Hydeskov

Zoo-dyr, wild life og humanitært arbejde med Helle Hydeskov

Dyrlæge Helle Hydeskov der arbejder med pool frogs, andet wild life og zoo dyr

Zoo-dyr og humanitært arbejde med Helle Hydeskov

Abonnér gratis i iTunes

Guide: Lyt nemt til podcasten på din telefon

 

Helle Hydeskov har haft et fascinerende karriereforløb. Hun starter sin historie ved rusturen, hvor hun mødte de dyrlæger, der fortalte om deres karriere. Det gjorde indtryk på Helle at de alle sagde at de ikke var havnet lige netop der, hvor de troede de skulle havne.

Helle selv troede at hun skal være smådyrsdyrlæge med klinikken i den ene ende af sit eget hus, men fandt hurtigt ud af det det ikke var drømmen.

 

Speciele i zoologiske have

For Helle startede muligheden med en interesse, hun ville afsøge. Hun sendte derfor ansøgninger til 25 zoologiske om at komme i praktik. Det gav pote 3 steder: Budapest, Barcelona og Chersterfield.

Helle vidste godt at der ikke er mange der får muligheden for at arbejde med zoo-dyr, så hun har haft i baghovedet at hun også skulle fokusere på andre ting.

Men så længe det var sjovt undervejs, var det ok, siger Helle.

Specielet kom i stand via en inspiration ved en medstuderende, der havde skrevet speciele i zoo. Det skulle være et godt sted at skrive, så Helle undersøgte hvilke projekter, der var sat op. Hun fandt et om Salmonella hos krybdyr og fik her en fornemmelse af at det faglige indhold også trak fremfor det kliniske arbejde.

 

Rejse med World Vets

Helle kunne ikke få det til at hænge sammen at skulle studere på et udenlands universitet. Det var en udfordring at få meritten til at gå op. Derfor ville d hun gerne rejse efter studie og faldt i sine søgninger over World Vets.

Helle faldt for deres humanitære mission med det amerikanske militær. Her blev hun sendt på i missioner sammen med 1200 militærfolk på et kæmpe skib.

Skibet indeholder 12 operationsstuer, CT-skannere, et lighus, sengepladser
og alt andet udstyr, der er nødvendigt for at drive et hospital.

Få noget på CV’et folk kender

Specielist i wild life

Interessen at forstå dem og ikke det kliniske og få kontakken

Erfaring i England

Kaster sig ud i det
Udlængsel

Links

– World Vets

Nyhedsbrev for dyrlæger

Avanceret faglig viden, fakta-ark og inspiration til dyrlæger, der vil udvikle sig uden at det bliver på bekostning af familien og tiden med patienterne i klinikken. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få: - Interviews med fag-eksperter - Hurtige fiduser til en mere effektiv hverdag - Inspirerende historier fra andre dyrlæger som os

X