Start året stærkt med Rikke Hørlykke

Start året stærkt med Rikke Hørlykke

Start året stærkt og sæt det rigtige målsætninger med succes coach Rikke Hørlykke

Få en opsang og start de næste 12 måneder stærkt med Rikke Hørlykke i podcasten her. Hvis du vil starte dit år stærkt, må du melde dig ind i kampen og tage styringen på dit eget liv. Hvis ikke dine ideer om et godt liv svarer til dine handlinger, skal der ændres noget.


Rikke Hørlykke har bedrevet meget siden hun vandt OL guld i Athen i 2004 (og i øvrigt mange andre guldmedaljer). Hun har nu sin egen virksomhed, Hørlykke Performance, hvor hun blandt andet underviser i fysiske forløb og coacher unge talenter.

Derudover laver hun TV, rådgiver sundhedsprodukter og har skrevet en bog.

Har du taget et bevidst valg?

Er din situation lige nu og dit liv lige nu et bevidst valg, der stemmer overens med dine mål og ideer om, hvordan et godt liv ser ud for dig?

Er dit arbejdsliv overloaded fordi du ønsker det, eller er det ”bare noget, der er sket”.

Det sværeste for folk er oftest at lave nogen bevidste fravalg.

Alt for mange lader tingene ske, uden selv at ”have taget valget”.

Rikke forklarer også, at du ikke behøver at bruge en endeløse timer på at gå til yoga og filosofere over dit liv. Du kan blot gøre dig nogle tanker på vej hjem i bilen. Hun opfordrer til, at du tager styringen på dit eget liv.

Find en god balance i dit liv og kvit stress!

Find hjælp og få det samlede overblik her…

Skriv de 5 ting op der betyder mest

Hvis du skriver de 5 ting op, som betyder mest for dig i dit liv, stemmer de så overens med de 5 ting du bruger mest tid på?

Eller ønsker du dig et og gør noget andet?

Det pudsige er så, fortæller Rikke, at når man vælger noget fra, bliver andre opgaver pludselig nemmere.

Vi skal altså ud af følelsen af at andre bestemmer over vores tid og tilbage til selv at træffe nogle aktive valg, råder Rikke.

Dette kommer Trine Kolding også ind på i podcast nr. 67.

Når vanen bider sig fast

Rikke afslører at hun også er faldet i 100-vis af gange, men for at ændre på sit liv, må man være helt fast i sin prioritering, holde fokus og blive ved selvom det er svært.

Man skal gøre en ny ting over 60 gange, før den bider sig fast, og det er vigtigt ikke at miste fokus. Du undgår at miste det fokus, hvis du samtidig er skarp på, hvad du vil vælge fra.

Det er dig, der skal tage de svære valg, og det er dig, der skal lave dit liv om. Hvis ikke du kan lide den krop, du ser i spejlet, eller du ikke kan lide det arbejdsliv, du har, er der kun dig selv til at lave det om, forklarer Rikke.

Hvis du falder i og ikke formår at holde det løfte, du har lavet med dig selv, kan du lære af det, og se på hvad der ramte dig.

Rikke Hørlykke på Instragram

Motivation: Hvad giver dig energi?

Rikke er helt klar over hvilke opgaver, der giver hende energi. Hun er meget skarp på hvilke opgaver hun tager ind, da nogle opgaver naturligt motiverer mere end andre.

Rikke ved også godt, at hverdagen ikke er så selektiv, men for at holde fokus og holde gang i motivationen, kan vi holde øje med de opgaver, der giver os mest energi.

Jeg har også skrevet en blog med et arbejdsark og en guide, til at find motivation og de vigtigste målsætninger, du kan finde her…

Relevante links

Nyhedsbrev For Dyrlæger

Faglig viden, protokoller, inspiration og fiduser til dyrlæger, der vil udvikle sig fagligt uden at det bliver på bekostning af familien og tiden med patienterne i klinikken.

Klik og vær med…