Livet som livsstilsdyrlæge med dyrlæge Mette S Rasmussen

Livet som livsstilsdyrlæge med dyrlæge Mette S Rasmussen

interview med dyrlæge mette skov rasmussen podcast

Mette har et helt specielt liv som dyrlæge og har gjort det til en livsstil. Hun kender sig selv og sine klienter. Hun ved præsis, hvad hun står for, og hvorfor hendes klienter vælger hende.

Abonnér gratis i iTunes
LYT PÅ SPOTIFY

Guide: Lyt nemt til podcasten på din telefon

 

Selvstændig fra dag ét

Mette startede som selvstændig dyrlæge lige efter studiet og overtog en landpraksis og kørte mest til kvæg. Hun er nu skiftet til smådyr og har rykket praksis hjem til privaten.
Mette er anderledes end mange andre dyrlæger, jeg har mødt, og hun har en hverdag, hun kan styre selv.

Vi snakker også om, hvordan man er kollegaer og konkurrenter og samtidig kan være til støtte for hinanden – og om hvordan man udvikler sig i en travl hverdag.

 

Ro i sine kvaliteter

Mange af os er bekymrede for, om konkurrencen, priskrige eller for lavt fagligt niveau skal ødelægge os. Det gælder ikke for Mette. Hun ved præcis, hvor hun er, og hvilken værdi hun kan tilbyde sine klienter.

Mette har noget, der ikke kan kopieres, og hun er derfor ikke bange for konkurrencen: Mette er sig selv, og det kan ingen andre være.

Mette ved, hvilken kvalitet hun har. Hun satte sig ned og tænkte over, hvad er det faktisk er, hun kan tilbyde: “Det var mig”, sagde hun. Hun er heller ikke bange for at give noget af sig selv.

Hun er god til at møde folk, hvor de er, og fokuserer på nærheden og det personlige. Hun kan ikke det hele, og det lægger hun ikke skjul på, og det er det, folk vælger hende på.

 

Gør som Mette

Din hverdag ligner måske ikke Mettes, men lyt med her og bliv inspireret til en anderledes måde at være dyrlæge på, at markedsføre sig selv på og at finde ro i dine kvaliteter på.

Hvis du kender dine styrker og kvaliteter, bliver du umulig at kopiere.

Så kan det godt være, at nabopraksis kan tilbyde mere eller noget andet, og at de ligner dig på papiret, men du har altid noget, de andre ikke kan gøre efter: Du er dig!

 

Relevante links

 

Skriv en kommentar og stil et spørgsmål!

 

Nyhedsbrev for dyrlæger

Avanceret faglig viden, fakta-ark og inspiration til dyrlæger, der vil udvikle sig uden at det bliver på bekostning af familien og tiden med patienterne i klinikken. Tilmeld dig nyhedsbrevet og få: - Interviews med fag-eksperter - Hurtige fiduser til en mere effektiv hverdag - Inspirerende historier fra andre dyrlæger som os

X